VakantiehuisindeAchterhoek.nl

  • Vakantiewoningen te koop in Lichtenvoorde
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Restaurant, bowling, binnenzwembad en fitness
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,4

  • Vakantiewoningen vanaf € 110.000,- 
  • Enkele modellen met 7% netto rendement
  • Rolstoelvriendelijke woningen beschikbaar

  • Dit weekend & maandag (24 t/m 26 februari) verkoop- en informatiedagen

Populair voor eigen gebruik. Hoog rendement mogelijk

Résidence Lichtenvoorde is een waterrijk vakantiepark gelegen in de Achterhoek. Het park heeft eerder dit jaar een award voor het beste bungalowpark voor 50-plussers ontvangen. Maar ook voor de jongere doelgroep biedt Résidence Lichtenvoorde volop faciliteiten zoals een restaurant, kidsclub, binnenzwembad met wellness en bowlingbaan.

Mede door de omgeving en de faciliteiten is Résidence Lichtenvoorde een zeer populair vakantiepark om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik. Er zijn ook enkele investeringsmodellen beschikbaar met een hoog rendement bij volledige verhuur.

Vraag de gratis brochure aan van het vakantiepark en onze vakantiewoningen.
Brochure aanvragen

Voor eigen gebruik

Wilt u het hele jaar door genieten van uw eigen vakantiewoning? Op Résidence Lichtenvoorde zijn vakantiewoningen te koop vanaf € 110.000,- incl. eigen grond en tuinaanleg. U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bekijk onze vakantiehuizen voor eigen gebruik

Netto rendement bij verhuur

Mede dankzij de lage spaarrente bij banken is het kopen van een vakantiehuis voor verhuur steeds interessanter gebleken (bron: Volkskrant). Er zijn enkele investeringsmodellen beschikbaar met een netto rendement van 7% per jaar. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen

Op Résidence Lichtenvoorde zijn enkele rolstoelvriendelijke vakantiehuizen te koop! Ontvang vrijblijvend meer informatie.

Résidence Lichtenvoorde op TV

Résidence Lichtenvoorde is zondag 25 februari te zien in Business Class op RTL 7.

Maak kennis met de Achterhoek
Bezoek dit weekend en maandag (24 t/m 26 feb.) onze verkoop- en informatiedagen. Maak kennis met het vakantiepark en onze vakantiewoningen. Wilt u een adviseur spreken? Plan dan hier alvast een afspraak in.

Résidence Lichtenvoorde | Boschlaan 26 in Lichtenvoorde

Seminar Fiscale Aspecten

Zaterdag 24 februari worden er interessante seminars gegeven op het park. Een expert komt langs om u alles te vertellen over de fiscale aspecten rondom de aankoop van een vakantiewoning. 
Meld u gratis aan 
(aanmelden verplicht)

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*
Brochure aanvragen
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.