VakantiehuisindeAchterhoek.nl

  • Vakantiehuizen te koop in Lichtenvoorde
  • Populair voor eigen gebruik. Hoog rendement mogelijk

  • Restaurant, bowling, binnenzwembad en fitness
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,4
  • Rolstoelvriendelijk vakantiehuis beschikbaar

  • Vakantiehuizen vanaf € 115.000,- 
  • Incl. eigen kavel, tuinaanleg, airco en inventaris
  • Enkele modellen met 7% netto rendement

Populair voor eigen gebruik. Hoog rendement mogelijk

Résidence Lichtenvoorde is een waterrijk vakantiepark gelegen in de Achterhoek. Het park heeft eerder dit jaar een award voor het beste bungalowpark voor 50-plussers ontvangen. Maar ook voor de jongere doelgroep biedt Résidence Lichtenvoorde volop faciliteiten zoals een restaurant, kidsclub, binnenzwembad met wellness en bowlingbaan.

Mede door de omgeving en de faciliteiten is Résidence Lichtenvoorde een zeer populair vakantiepark om een vakantiehuis te kopen voor eigen gebruik. Er zijn enkele investeringsmodellen beschikbaar met een hoog rendement.

Vakantiehuis kopen voor eigen gebruik

Wilt u het hele jaar door genieten van uw eigen vakantiehuis? Op Résidence Lichtenvoorde zijn vakantiehuizen te koop welke per direct beschikbaar zijn voor eigen gebruik. Er zijn vakantiehuizen voor eigen gebruik vanaf € 115.000,- incl. eigen grond, tuinaanleg, airco en inventaris. U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bekijk onze vakantiehuizen voor eigen gebruik

Vakantiehuis met rendement

Mede dankzij de lage spaarrente bij banken is het kopen van een vakantiehuis voor verhuur steeds interessanter gebleken (bron: Volkskrant). Er zijn enkele investeringsmodellen beschikbaar met een netto rendement van 7% per jaar op een investering vanaf € 140.000,- 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Vraag de gratis brochure aan van het vakantiepark en onze vakantiehuizen.
Brochure aanvragen

Résidence Lichtenvoorde op TV

Résidence Lichtenvoorde was zondag 11 juni te zien in Business Class op RTL 7. Bekijk hier de uitzendingen terug. Business ClassMyrna Plus en/of Way of Living.

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen

Op Résidence Lichtenvoorde zijn enkele rolstoelvriendelijke vakantiehuizen te koop! Ontvang vrijblijvend meer informatie.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*
Brochure aanvragen
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.